بیجار آذربایجان( بیجار گروس)

بیجار برابر اسناد تاریخی همواره بخشی از آذربایجان محسوب میشده است.

بیجار آذربایجان( بیجار گروس)

بیجار برابر اسناد تاریخی همواره بخشی از آذربایجان محسوب میشده است.

توطئه جدید تئوریسین های فارس علیه فرهنگ و تمدن تورک- الچین یوسفی

 توطئه جدید تئوریسین های فارس علیه فرهنگ و تمدن تورک


 از بدو تولد، والدین مشتاقانه در انتظار رسیدن روزی هستند که فرزندشان شروع به غلتیدن کند، چهار دست و پا راه برود، روی دو پا بایستد و راه بیفتد و سرانجام زبان بگشاید و با محیط پیرامون خود ارتباط برقرار کند. اما شکل گیری زبان و گفتار کودک منتهی به گشودن زبان و صحبت کردن کودک نیست بلکه روند رشد گفتار در کودک از همان بدو تولد آغاز می شود، یعنی از زمانی که نوزاد پا به جهان می گشاید و شروع به گریستن می کند. درواقع روند رشد گفتار کودک  از همان ابتدا آغاز شده و هر روز که می گذرد گفتار کودک کامل تر می شود. در روزها و ماه های اول، به تدریج از گریه او کم شده و بر صداسازی هایش افزوده می شود و کم کم نوزاد شروع به قان و قون کردن می کند و سرانجام یاد می گیرد که با هجی کردن حروف، کلماتی مانند قاقا، ننه و دد را تلفظ کند. به طور کلی کودک از همان لحظه پا گذاشتن به جهان شروع به صحبت کردن می کند و نسبت به محیطی که در آن قرار دارد حروف و کلمات را یاد می گیرد تا بتواند صحبت کند.   ادامه مطلب ...

لهجه ی فارسی ارزش سر مایه گذاری ندارد واقتصادی نیست وزبان علمی وفلسفی شمر ده نمی شود .

لهجه ی فارسی ارزش سر مایه گذاری ندارد واقتصادی نیست وزبان علمی وفلسفی شمر ده نمی شود .


نکته: در لهجه ی فارسی وارداتی حتی یک اصطلاح ریاضی وجود ندارد .ذاتش عقب مانده است و باعث عقب ماندگی انسان ها میشود. بطور نمونه اعلامه های واقعی مانند امینی و جعفری و طباطبایی بیخودی نیست که ازملت تورک هستند. نتیجیه فلسفی و قدرتمند بودن زبان تورکی است. انسان تورک عرفانی و فلسفی تر ازانسان فارس است.

مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس خبر داد

آغاز برنامه تکامل کودکان در 4 قوم ایرانی

دکتر محمد اسماعیل مطلق مدیر کل دفتر سلامت وزارت بهداشت

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، از اجرای آزمایشی برنامه تکامل کودکان در یک استان خبر داد.

دکتر محمد اسماعیل مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص جزییات اجرای این طرح گفت: برنامه تکامل کودکان (ECD) در حال حاضر به صورت پایلوت در تاکستان قزوین شروع شده‌ و امسال قرار است در چهار منطقه و قوم مختلف مانند لر، عرب، کرد و ترک آن را پیاده کنیم.

وی افزود: این برنامه براساس آداب و رسومی طراحی شده‌ است که اقوام مختلف در رابطه با کودکان خود دارند؛ چراکه بسیاری ازآنها به نفع کودک است.

مطلق همچنین از همکاری وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین سازمان بهزیستی برای اجرای طرح تکامل کودکان خبر داد و گفت: این برنامه باید پیش از تولد نوزاد آغاز شود و تا 18 سالگی او ادامه پیدا یابد. اما در حال حاضر در مقاطع کودکستان، پیش دبستانی، اول دبستان و هشت سالگی کودک اجرا می‌شود.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت اجرای این برنامه را در راستای تکامل کودکان از نظر جسمی، روحی، روانی، اجتماعی، معنوی، تکاملی، رفتار، گفتار و کردار عنوان کرد و افزود: برنامه تکامل کودکان یکی از اقدامات طرح تحول بهداشت است. اندازه‌گیری فاکتورهای رشد و سلامت جسمی نیز در حال حاضر در تمام کشور بویژه در حاشیه شهرها به صورت فعال انجام می‌شود.